Är det inte jag...

... så är det maken. Ikväll är jag "home alone" för maken lämnade precis det Färmska hemmet för en kväll, iklädd frack, på Sir Väs-klubben. Så det där med att vara borta i veckorna framöver är nog skit samma för vi ses ju knappt som det är nu heller. Är inte jag iväg, så är han... konstigt liv vi lever egentligen. Men några år till sen tror jag vi skall ta ut en för tidig pension och bara driva omkring, sova länge och bara lata oss... Inte det? Nej, ni har nog rätt, kommer aldrig att hända... vi är väl som vi är, när vi inte blev som vi skulle.

Dagen har varit bra och 2-dagars mötet har avlöpt som det ska. Man är lite trött när man kommer hem efter något sådant för man behöver vara på topp typ hela tiden, hålla ihop det, ta breaks med jämna mellanrum och bara få det att flyta på. Men jag tycker det gick bra och deltagarna verkade nöjda och det är ju det som gäller.

Nu är det bara typ 6 arbetsdagar kvar och sen är det jul!! Fatta JUL! Ingen snö i sikte och vi som investerat i en snöslunga och allt. Är det inte typiskt? Imorgon kväll kommer stor-sonen hem och sen nästa vecka är det dags att börja rulla köttbullar, steka revben och kanske även baka en liten kaka. Vem vet, man kanske överraskar sig själv. Men först kommer där en helg och den innehåller både ett partaj på fredagen där vi skall fira en tjejkompis som fyllt år, och sen på lördagen är det julshow nere hos Danne Stråhed. Så söndagen får bli en "handla-allt-som-fattas-i-form-av-mat-och-sista-julklapparna-plus-en-julgran" dag...

Vem sa att julen är tiden för mys och lugn och ro?



Vad sägs om en god kvällsmacka?

//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0