Fem kvar bara

Var Tomas Ledin bra eller var han bra? Alltså... sover björnen i skogen, simmar fisken i vatten, sover Dolly Parton på rygg? Han var SKITBRA!! Jag är grymt hes idag eftersom jag sjöng med högst av alla i låtarna och jag dansade nog mest också (förutom de tre damer framför oss som trodde att de var på ett pass hos Friskis & Svettis...). Nej, det var verkligen riktigt bra, och som om det inte vore nog att människan kan sjunga... han är ju sjukt snygg också gubben.



My type of man! Jaså ni tycker inte han liknar maken... (säg inget!!)

Vi kom ju upp till värsta ovädret, full kaos i Göteborg med översvämningar och avstängda vägar så att få tag i en taxi var inte att tänka på. Men ack den som ger sig... Jan(a) som vet att allt har ett pris, lyckades få receptionisten att köra oss dit i sin bil (*asgarvar*). Obetalbart! Lite förfest och lite efterfest rundade av en mycket trevlig kväll!

  

Idag vaknade vi upp till snålblåst men regnet hade i varje fall slutat. Bort och gick en runda på Haga Julmarknad där vi köpte en liten Göteborgare med oss hem...



Sen lyckades vi med det formidabla konststycket att hitta alla våra julklappar... eller alla och alla. Det är åtminstone bara fem kvar att köpa in så det är ingenting! Så jäkla nöjd är jag med det.

Och nu är vi hemma igen... något sega men det kan man få va en dag som denna
//Farmskan

PS! Du kan lita på mig... känns som den passar fin-fint just nu



Kommentarer
Kusin P

Tack för en härlig kväll! Nu är vår lille Göteborgare också på plats.

2011-12-10 @ 23:36:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0