Frys INTE youghurt...

Usch och fy... idag blåser det snålblåst ända in i märgen kan jag säga. Det lockar inte alls att gå på julmarknad och dessutom har vi nog varit ute och socialiserat oss vad vi skall idag... Först en sväng till Eslöv på förmiddagen för att kika på Dotterns musikalföreställning "Svingelskogen". Riktigt bra, jätteduktiga var dom och barnen som var där satt helt uppslukade

  
Och Dottern var väldigt bra i sin skånska rolltolkning av Isak Isbjörn... Sötis!!

Efter det var det dags för ett besök hos svärföräldrarna i Fjälkinge, innan vi som sagt styrde kosan hemåt igen. Man var liksom inte så sugen på julmarknad efter det...

Något trött är man också efter gårdagskvällen. Jättenöjd med maten förutom efterrätten kan jag säga. Började med lite glögg och jultapas och efter det en väl beprövad filé-gratäng med vitlök och chili. Och så var det då efterrätten... man skall alltså inte försöka sig på något som man inte lagat förr men detta lät så gott och enkelt. Det var turkisk youghurt, vit choklad som blandades och sen skulle ställas kallt. Jag tolkade "kallt" som "i frysen". Det var nog tyvärr helt fel för det var direkt äckligt när vi tog ut det, bara iskristaller och det smakade jättekonstigt. Behållningen var nog bären på toppen som gonat till sig i lite honung. Så mitt tips till dig är: Frys INTE youghurt.

Men men... vad gör det om hundra år? Imorgon blir det en tripp till Oslo över dagen, hoppas att det inte blåser utan är fint, härligt flygväder

Sen i veckan kanske ni får reda på en liten hemlis...
//Farmskan


Kommentarer
Kusin P

Vad gör det väl med lite frusen youghurt när det känns så varmt och gott i ert sällskap! Tack!

2011-12-05 @ 13:47:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0