Nu är glada julen slut

Och lika underbart som det är med julen lika skönt är det när den är över. Man är riktigt trött på julmat och barr och längtar bara efter lite "vanlig" mat.



Och för att inte tala om att man måste ha en löjlig luva...

På tal om det här med skilda sovrum. När vi precis flyttat till byn bodde där en familj mitt emot oss som jag hjälpte då och då att ta in posten. De hade skilda sovrum och jag (vi...) tyckte det där var jättekonstigt. Vilket konstigt förhållande liksom. Idag kan jag förstå det helt och fullt. När maken snarkar så man håller på att gå i bitar av vibrationerna, man puttar, sparkar och slåss men det spelar liksom ingen roll. Och att inte få sova eller bli väckt hela tiden är sjukt jobbigt. Även för honom säkerligen. Så inatt har han fått sova på annan plats i huset och jag... jag har sovit! Ahhh!



Fast som maken sa... det blir ingen vana (*skrattar*)

Just nu är det ett TV-shop program som står och brusar i bakgrunden som handlar om "helt underbar, bekväm, stödjande BH". Det är tydligen en BH som funkar för alla, man får perfekt stöd, lyft och sexig look... små som stora. Men om jag säger som så... de tjejer som är där och provar den är liksom, hur skall jag säga... PERFEKTA! Ingen ser ut som en annan

Gå från formlös till bra passform - Underbar slogan
Vilket telefonnummer var det nu igen...

//Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0