Tävlingsdjävulen

God fortsättning mina vänner... ursäkta att jag varit slö med skrivandet här över julen men det har varit så mycket olika saker och händelser så det har helt enkelt inte hunnits med. Julaftonen firades här hemma och traditionsenligt började vi med lite glögg och tilltugg innan Kalle & hans vänner. Lite klapplek på det, där vi stal hej vilt av varandra innan klockan till slut ringde. Jag hade span på paketet som jag själv köpt (visst är det OK?) för där fanns ett par riktigt snygga kökshanddukar. Men se det hamnade till sist i Motala... attans också.

Sen var det dags att hugga in på julbordet och som vanligt var där alldeles för mycket. Man tror alltid att det inte skall räcka men oj, oj, oj... man sätter in en hel del i kylen igen. Men snapsen var kall, ålen nyrökad och köttbullarna hemmalagade. Mums och jisses vad fort man blir proppmätt. Sen dags för lite julklappar där jag tror att alla var riktigt nöjda med vad de fick. Men startade ståhejet... dags för lite tävlingar. Frågesport. Och just frågesport är inget som man klarar av i det Färmska hemmet utan att det blir vilda diskussioner. ALLA, säger ALLA har en liten tävlingsdjävul i sig och den kommer fram i ljusan dager när vi drar igång.


Ung som gammal, man som kvinna, förälder som barn... alla hojtar vi om orättvisor, att man måste ha både för- och efternamn, att man måste kunna stava helt rätt, uttala rätt... Ja herre min je... men kul är det (*ler*)

Sen igår skjutsade vi Modern hem till Växjö och stannade där på lite kalkon. En trevlig kväll där vi spelade spel, drack lite gott vin och bara njöt. Tror det är första gången på säkert tio år som jag och maken är borta över julen. Annars brukar vi fira alla dagar här hemma med allt vad det innebär. Riktigt gott! Och sen idag har det varit hemfärd igen, lite matinköp och nu väntar vi på makens syster som skall komma hit och äta med oss. Som ni hör... en helt vanlig familjejul!

Imorgon är det semesterdag och jag och maken skall till stan och beställa resa!
Som vi har längtat efter det

Pössar i massor!! //Farmskan

PS! Vad gör man när känslorna svallar och hjärtat säger en sak och förnuftet ett annat?


Kommentarer
Lena

Det är då man följer sitt hjärta, vännen. Puss från Fårabäck.



2011-12-27 @ 15:23:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0