Back in life

Fasen vad man är handikappad utan en fungerande telefon... man har ju hela sitt inrutade liv där numera. Allt ifrån kalendrar, mail och mötesbokningar. För att inte tala om alla telefonnummer man inte bryr sig om att lära sig längre. Förr kunde man ju alla telefonnummer utantill och nu är man glad om man minns sitt eget. Så tack 3-butiken i Lund för att ni förbarmade er över mig och fixade in mig i livet igen. Nu återstår bara bytet av datorn och synkningen med nytt nätverk i nästa vecka... även det kan bli en spännande historia.

Igår kväll var vi och spelade bowling ute i Näsby. Det var Fia med familj som bjudit in oss för att uppvakta Babs som fyllde år i veckan. Och inte för att skryta men jag gjorde ett antal strikes! Ibland så bara funkar tekniken och man undviker rännan i stort sett hela tiden. Andra gånger (typ alla andra gånger jag tidigare spelat) har man lyckats putsa den där rännan i varje slag. Slag förresten, heter det så? Eller är det kast? Ja, skit samma... jag gjorde alltså en fantastisk serie och vann! Tjohoo för mig



Efter bowlingen käkade vi lite gott på Kristianstad Steakhouse vilket var en perfekt uppladdning för min och makens totalt avslappade ryggläge i soffan framför TV:n. Lyckades i varje fall hålla mig vaken hela Skavlan igår... Mysiga fredagskväll!

Vårt kylskåp i morse gjorde ingen människa glad. När vi väl rensat bort sådant som inte gick att äta (typ gammal dippa, lite hackad rödlök som blivit över, en sunkig clementin och en för gammal rulle risgrynsgröt) så var det inte mycket kvar att hurra för. Makens kommentar: Hade vårt kylskåp varit en lunga hade personen för länge sedan varit död... Pust och stånk, blir storhandling idag. Även städning står på mitt schema och jag lovar att damma också Elin. Maken skall spendera sin lördag med tippen-rundor. Ikväll ser jag däremot fram emot en trevlig kväll hemma hos Pia och Jan(a).

Ha en skön lördag! //Farmskan

PS! Kolla våra sötnosar... Ramsey och Nils

  


Kommentarer
Maya

Hihi... inte kul med en tom kyl!

Dottern hade avlidit här... hon äter ju konstant!...haha.

Tur hon är så smal! :)

Bowling klarar inte min rygg, men jag tycker det är sååå kul!

Vi spelade Laserdoom i fredags så jag är lite mör i låren av allt springande på huk :P

Men gud va kul det var!

Ha en kanon söndag!

Kram

2011-01-23 @ 12:10:57
URL: http://mayashideout.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0