Dagen efter... ingenting

Blev det nån föreställning för Farmskan på Yllan... nej, det blev det inte. Var inte alls pigg när jag åkte hem ifrån jobbet igår och magen var inte riktigt kompis med mig heller. Så jag tog det säkra före det osäkra och stannade hemma. Synd på dom biljetterna men ibland skall man nog lyssna på kroppen också. Tror säkert att kompisen Lena med sällskap hade en trevlig kväll, hon lovade att ringa och berätta lite om det idag. Tänk vad förvånad jag blev när telefonen ringde 00:05 inatt... visserligen är det då IDAG men knappast kanske den tiden jag förväntade mig. Nu hann jag inte svara heller för det tar ju en stund innan sinnena vaknar men... hoppas hon gör ett nytt försök på en något anständigare tid.

Så jag och maken tillbringade kvällen liggandes i varsin fåtölj, han sov i säkert 1,5 timme så jag undrar hur pigg den mannen var egentligen. Klockan nio startade en serie som gjorde att förlusten av den uteblivna showen kändes något mindre: Svärdet och Spiran. Skitbra verkligen!! Skall gå i fyra delar. Om den finns på Play så se den!



Sådana här serier älskar jag... lite som Tudors!

Idag skall jag försöka se om jag kan få igång magen igen till normal status. Annars... lite besök hos svärföräldrarna och sen... bara mys! Jobbar ju på mina nyårslöften (*ler*)

Happy Trettondag!  //Farmskan

PS! Tänker på bror...


Kommentarer
Bottan

Vad har hänt med Bror?

2011-01-06 @ 18:53:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0