Det går alltså

Det går att lära gamla hundar sitta! Beviset fick vi idag när vi åkte ner till farmor Signe och såg att hon numera använder denna fantastiska pryl:



Hon har i alla år sagt att detta var något hon aldrig skulle använda. Hon har hånskrattat när vi pratat om det och med förnärmad min härmat de stackars människor som går med en sådan genom att stappla fram med krokig rygg. Nej, hjälpmedel och rollatorer var för gamla människor... Hon kanske äntligen insett att hon faktiskt tillhör den skaran själv.

Idag har det varit en sån där söndag där vi åkt runt och hälsat på, fixat ärenden och annat. Sista ärendet för dagen blev att hämta ett släp uppe hos Nisse & Rita. Ett släp att lasta allt skit som vi nu tar ner från taket, våt isolering, trasiga gipsplattor och uppruttna brädor. Jag hatar verkligen detta... det är så fruktansvärt trist att lägga pengar på sådant. Jag vill liksom göra annat för mina pengar än att bygga ett nytt garagetak.


Imorgon börjar en ny utmaning... nytt jobb, nya kollegor. Får försöka hoppa ur min röda låda och visa upp ett lugnt och behagligt yttre. I varje fall första dagen får man göra sig till... (*ler*)

Ikväll börjar Solsidan! Don't forget...

//Farmskan


Kommentarer
Maya

haha... ja du, den där har man hört många hånskratta åt! Tlls de behöver den själv då inser de vilken underbar uppfinning det är! :D

Solsidan? Vad e det för nått? Tv Programm eller? Jag är ju usrusel på att se på tv... ska jag offra mig tycker du?

Kram

2011-01-17 @ 10:49:17
URL: http://mayashideout.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0