Det här med trosor

Alltså när blev det så här? Att kroppen liksom inte längre får plats i sexiga underkläder, snygga hipsters och string? String förresten, man kan väl säga så här att det troligen inte finns mer än högst tio personer i världen som är snygga i string. Man vill liksom inte ens se sig själv bakifrån i ett par sådana, högst obekväma, trosor. Bara att skala dom av sig är ju ett företag, man får vara glad om man hittar dom igen när man väl tagit dom på sig... Risken är ju stor att man tar på sig ett par vanliga ovanpå för man fattar inte att man har ett par redan.

Nåja, nog med string men även andra trosor... man vill ju ha ner alla magarna i trosorna och få en sån där snygg midja ni vet. Vet inte hur det är med er men mina magar vill liksom hänga ovanför troskanten (läs: inte snyggt!). Dessutom hatar jag när trosor kryper uppåt och man hela tiden måste försöka få skiten på plats igen.

Idag när vi diskuterade det så sa en av tjejerna att "det finns ju sådana där höga trosor som håller in..." Jo, men var tar fettet vägen?? Det måste ju ta vägen någonstans... antingen som ett halvsexigt tredje bröst mellan de två andra eller som två bullar strax utanför ljumsken... Nej, jag blir så less på det här... och hatar dessutom att shoppa underkläder.

Nu släpper vi det... sitter här och tröstar mig själv med ett glas vin (det lät inte bra...). Tio fantastiska år i Älmhult tog slut idag. Kändes helt overkligt när jag gick ut genom dörren och det var jobbigt att vinka av alla. Usch och fy... men nu får jag bryta ihop och komma igen bara. På måndag börjar nya utmaningar och det skall bli spännande att se vad det bär med sig.

Imorgon skall jag och Dottern på thaimassage och sen skall jag på Hälsa & Helhet och få en riktigt lyxig ansiktsbehandling... fick ju det i julklapp av barnen. Så gott!

//Farmskan

PS: Citat från Nalle Puh
När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det.
När allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig


Kommentarer
Tellan

Ja jag sitter och lipar och tar ett glas viiiin.

Och du vet varför!!



Å skit i stringen, i vår ålder får vi ändå operera bort dom om vi tar på oss sånt.



Kyss och kram

2011-01-14 @ 20:16:41
mulle

tak för gått samarbete, kommer att sanka dig på jobet, vem sak nu räta ala mina stavfel?



Lycka till (då)!



//Mulle

2011-01-15 @ 10:19:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0