En vanlig tisdag?



Ont i huvudet som bara den... buhu!! Har knaprat ett par Alvedon men skiten vill inte släppa. Tröttsamt är det... Vet inte heller om makens övande på sitt dragspel i källaren precis hjälper till men samtidigt vill jag ju inte störa han heller. Så omtänksam är jag (*skrattar*)

Har varit i Lund hela dagen och jobbat och det har varit en bra dag, fick mycket gjort och då trivs jag. Snart är det ju dags för mig att börja där nere för gott... känns spännande och jag inser att det blir en hel del nya utmaningar. Mycket nytt att lära sig, får väl se om det går att banka in lite nytänk i Farmskans huvud.

Finns det något godare än en tjock grillad korv i bröd?? Idag hade maken fixat det tills jag kom hem... lite god senap på det, rostad lök och lite boston. Så jäkla gott! Dottern brukar i och för sig klaga på att det där är väl knappast att betrakta som mat, men det tycker jag. Hon är mer för "kokta-potatisar-upplägget"... men det känns lite trögt när man kommer hem sent efter jobbet. Får väl se hur mycket potatis hon kokar när hon flyttar till eget boende. Blir förmodligen så att hon låter den kock-utbildade systern fixa matlådor med mumsigt innehåll.

Imorgon är det trettonafton och showbesök... trevligt trevligt



En sån man har jag!  //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0