Nästa gång... april

Så var det slut på ledigheterna för den här jul-/nyårshelgen. Nu dröjer det ända till April innan man är ledig nästa gång, ja förutom vanliga helger då. Helgen har inneburit lite gäster, kalas för flickorna och besök hos farmor... i övrigt har maken mest oroat sig för det krackelerande garagetaket. Hade fixar-Affe ute igår och kikade på det och det är bara till att börja riva innertaket, ta ut isoleringen och sen får det stå till vädret blir bättre så vi kan riva ner hela skiten och börja bygga upp det på nytt. Aptrist!!!



Framför allt vill man inte lägga pengar på så tråkiga saker som garagetak... gaaahhh!!

Modern och Rolf har varit här på besök i helgen, riktigt trevligt. Nu har de precis begivit sig ner till Bror min och fru för nästa kalas. Det är mycket sånt i vår släkt runt julen kan jag säga... som om det inte vore nog med julklappar till alla barn. Fast i och för sig... det är ju lugnt resten av året.

Jag, Modern och Kusin P har varit en sväng hos farmor också. Hon har varit lite krasslig några dagar med feber och frossa och har inte precis velat stiga upp. Och DET... är inte likt farmor kan jag säga. Idag när vi kom så hade hon samlat ihop samtliga julsaker så det var bara för oss att packa ner i lådor. Däremot fick vi inte röra ljusstakarna i fönstret
- Det kan Lars (=Paps) göra... det är farligt
- Nej, det är inte farligt, vi fixar det
- Nej, det är en massa trådar och elektriskt, det är bättre att han som kan sånt fixar det...

Oh yes! Män är händiga!

Imorgon är det Älmhult... fem dagar kvar, sen väntar nytt jobb

//Farmskan


Kommentarer
Maya

Åhhh vart ska du börja jobba sen?

Hoppas alla lediga dagar, god mat och massor mysiga stunder har varit precis så härliga som du önskade att de skulle vara?

Och nu är det tillbaka till verkligheten!

Kram Maya.

2011-01-09 @ 22:48:12
URL: http://mayashideout.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0