Ny på jobbet

Första dagen på jobbet och man känner sig helt förvirrad, som en liten skoltös första dagen i skolan. Bara det att här finns ingen fröken som visar en till rätta. Men sakta men säkert så kom jag igenom den här dagen också och det känns bra i magen, vilket brukar vara ett bra tecken. Men visst saknar man "tugget" med gänget i Älmhult. Där är ju alltid en massa skratt och snack, får väl se om jag kan få till lite Älmhultsstämning där också.

Satt precis och skrattade högt för mig själv när jag läste dotterns blogg:
----------------------------------------



Tror jag pratar för alla inneboende 21 åringar när jag säger att det kan bli en del tjat från föräldrarnas sida om städning, hjälpa till mer osv osv. Jag tycker faktiskt att jag är duktig med att hjälpa till i vårt hem och ibland tror jag mina päron håller med mig, ibland inte. Tex är det alltid ett jäkla tjat om att jag sorterar tvätten fel, jaja. Sålänge jag inte blandar färg med vitt tycker jag att det är lugnt. Men jag ska säga er mina vänner, föräldrar har också skelett i sina garderober - i mina föräldrars fall - DAMMRÅTTOR!!!

Vårt hus är super fint och ser väldigt rent ut men vet ni hur många råttor jag damsugit upp idag? Ni är kassa på dammning. Så att jag sorterar fel tvätt kanske inte är så farligt ändå? (om man jämför alltså) Jag menar, damm är inte bra för hälsan! Så Åsa, nu är dina skärphyllor avdammade och likaså er toalett.
Stiff och Åsa, idag dissar jag er dammning men hissar ert varma hjärta.
---------------------------------------


Underbart... henne kan man bara älska!

//Farmskan

PS! Glöm inte heja fram våra svenska handbollshjältar ikväll!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0