Ordstäv

Tillbaka i vardagen igen efter min lilla utflykt till Helsingfors. Flygresan gick över förväntan och jag lyckades nästan hålla min ångest i schack... nästan alltså. Hemresan höll på att utvecklas till samma mardröm som när vi åkte hem från Madeira, där min hjärnspöken gör livet till ett h-vete och inget syre kommer till hjärnan. Men så plötsligt löste sig allt lite lätt, mina fantasier gick till en annan gate och jag kunde hyfsat lugn äntra planet. Undrar om jag någonsin kommer att vänja mig helt? Ny tripp nästa vecka... Oslo tur och retur, bara att öva, öva.

Halt som såpa på vägen till jobbet, underkylt regn med ett litet lager snö över också för säkerhets skull... gällde att ta det lugnt. Men en bra dag och jag har fått mycket gjort, plus att jag nu fått all min kringutrustning till min nya dator... men saknar fortfarande datorn. Hmmm... får köra med min gamla tills vidare även om det ställer till en del problem så är det bättre än inget.

Ikväll har jag varit och klippt mig hos Sascha... eller klippt och klippt, tunnat ut är väl rätt ord. Blev riktigt bra, han är duktig min lilla frisör och också den enda förutom maken som får mig att känna mig vacker och kallar mig "älskling". Exboss påstod att sann skönhet kommer inifrån... jo, jo... men man kan väl polera ytan eller? Jag behöver också ta itu med vikten igen... har låtit det glida iväg några kilo igen och jag blir så trött på mig själv och min karaktär.



Ibland får sig mina illusioner en knäck... Eller som ordstävet säger:
Det är bättre att hålla tyst och bli misstänkt för att vara en idiot än att öppna munnen och undanröja varje uns av tvivel... (Abraham Lincoln)

Imorgon kväll är det kick-out i Älmhult, det ser jag fram emot jättemycket! Men nu duschen innan Uppdrag granskning! Varför alltid denna Jante!!

//Farmskan


Kommentarer
Git

Usch, visst är de dumma de där hjärnspökena? Vet precis vad du menar, har likadana. Men det var ju skönt att dina vandrade vidare till nästa gate. Ser fram emot i morgon kväll! Kram!

2011-01-26 @ 22:23:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0