Porterstek

Pigg som en mört igår och var vaken både till finalen i Fångarna på fortet och en film... Första Wall Street-filmen. Har köpt den nya också men det kändes som om man först ville se denna för att få en bakgrund. Får väl bli nummer två ikväll, efter handbollsfinalerna.

Varit en stund hos farmor Signe idag också, allt var bra även om hon var lite trött. Hon har ju lite problem med sår på sina ben och jag tror medicinen tar lite på henne också... sen är väl inte cirkulationen den bästa heller längre. Idag vankades det porterstek till middag
- Undrar vad det är, sa hon
- Det är kött som man kokt länge i öl, svarade jag. Då blir ni lite på lyset
- Ja, man kan ju gå och lägga sig direkt efter...

Funderade idag på om hon har någon ångest för döden men jag tror faktiskt inte det. Hon har alltid tänkt på döden så som det var för hennes far och det tror jag har en lugnande verkan på henne. Hon säger jämt "Far gick bara och la sig och sova middag, sen vaknade han inte igen" och det tror jag hon ser som lite fridfullt. Skönt i så fall

Vi har haft lite strul med vår skrivare, den skriver bara ut lite grand av sidan sen matar den ut igen. Så jäkla irriterande. Jag har laddat ner ny drivrutin, rengjort skrivarhuvud och kört alla checks man kan. Men icke... skiten skriver inte ut ändå. Men igår kväll (läs: mitt i natten) fick jag ett bryt och började leta överallt på internet efter lite förklaringar som jag kunde testa. Vet ni vad det var?? Att vi hade hålade papper!! Hur sjukt är inte det... och så trött jag blir. Moderna maskiner borde väl kunna klara lite hålade papper tycker man.

Nej, nu är det handboll och sen är det att ladda inför en ny vecka. En vecka som innehåller både Oslo och Älmhult... Idag tar vi väl en sådan här!!



//Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0