Spotify-lördag

Den här bilden är från Basel igår lördag... så härligt!



Vilken trevlig kväll vi hade igår hemma hos kusin P och hennes Jan(a). Tror att mycket beror på att de är så otroligt gästvänliga och man känner sig omhändertagen från första stund. Tilltugg, gott att dricka, en fantastisk huvudrätt och efterrätt, kaffe och bakelse.... ja, ni fattar. Man är mätt och stor som en spärrballong när man går där ifrån. Men oj, vad gott allt var. Lillebror U var också där med sin familj så det blev mycket tragg och glada skratt och sen en massa musik från Spotify, denna fantastiska uppfinning. Trevligt!! Och att Sverige vann handbollen gav ju en extra guldkant... men det hängde på målvaktsbytet Jan(a)!

Har varit hos farmor Signe en runda i förmiddag, allt var bra med henne men hennes ben var det si så där med. Börjar bli rätt såriga... i och för sig blir det ju inte bättre av att hon själv envisas med att "sköta om det". Hon har ingen sjuksköterskeutbildning om man säger så (*ler*). Svåra sår går knappast bort med Nivea hudlotion, eller?? Men pigg och gla som kexchoklad var hon och kör med full fart runt med sitt nya fordon!

Imorgon är det upp med tuppen för att hinna med planet till Suomi Finland. Har jagat runt som en galning efter adressen till kontoret, för det glömde jag ju naturligtvis att skriva ner. Och deras gatuadresser är ingenting man direkt memorerar och slänger fram lite käckt i taxin om man säger så. Finns nog inget språk som har så lite vokaler i orden...

On kauniina muistona Karjalan maa,
mutta vieläkin syömmestä soinnahtaa,
kun soittajan sormista kuulla saa,
Säkkijärven polkkaa!
Se polkka taas menneitä mieleen tuo
ja se outoa kaipuuta rintaan luo.
Hei, soittaja, haitarin soida suo
Säkkijärven polkkaa! 

Ikväll hejar vi fram våra svenska hjältar till seger mot Kroatien! Heja, heja!

//Farmskan

PS! Vad adressen var.... Lautatarhankatu


Kommentarer
Kusin P

Alltid lika roligt att ha er här! Jan`s kommentar när jag läste ditt inlägg var......Va, sa hon inget om värmefilten! Häpp!

2011-01-24 @ 09:04:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0