Tänkte väl det...

... inte fasen ville försäkringsbolaget bistå med våra surt inbetalade premiepengar för att fixa vårt tak inte. Hade egentligen inga större förhoppningar men under har ju hänt förr. Jag menar, Jesus gick ju på vatten. Nej, det blir till att länsa sparkontot, glömma resan till Fidji-öarna och bryta ihop bara.

Gårdagskvällen tillbringades med tjejgänget (VIN) på Spabad uppe på Hälsa och Helhet. Tomt på folk så vi hade full tillgång till allting. Satt ute under stjärnorna (de finns ju där bakom molnen i varje fall...) och badade i deras stora jacuzzi. Så gott... sen lite japansk bassäng, kallbad och bastu. Härligt mosiga och goa avslutade vi det hela med en helt fantastiskt god Bagel inne på "House of Bagels". Precis vad man behöver klockan nio på kvällen... NOT!



Alltså... det här med döda djur. Först en massa fåglar och nu döda kor som bara ligger där på en äng helt plötsligt. Visst är det äckligt?? Och vad är det egentligen som händer, mystiskt och lite skrämmande också faktiskt.

Har varit i Älmhult idag och gosat med mina gamla kollegor och Fader Fouras. Upptäckte helt plötsligt att jag inte hade någon fungerande telefon. De har nämligen flyttat mitt abonnemang idag till det nya och nu fungerar ingenting. Jag hatar sådant här! Alla kontakter, alla grejer i kalendern... ja allting!! Pust och stånk. Hoppas att det löser sig imorgon med att få igång den åtminstone och sen får jag väl sätta mig och mata in alla telefonnummer igen. Tröstlöst!

Ikväll är det tjejträff igen, fast denna gången med SY. Grahnskan står för värdskapet

//Farmskan

PS! Och Jesus vattenpromenad var inget under... han visste bara var stenarna låg


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0