1400 vs 600

... ja, meter då alltså. Den andra joggingrundan sen Hedenhös gick av stapeln idag och det kändes precis lika jäkligt som förra gången men skam den som ger sig. Denna gång sprang jag åtminstone mer än jag gick och det är ju ett steg i rätt riktning. Skall ta samma runda nu tills jag kan springa hela och sen utöka den efter hand. Adjö soffpotatis och gäddhäng!!

Regnet öser fortfarande ner helt galet och därför har jag just nu börjat att sortera och fixa bland alla foton som man har i datorn. Känns som om man aldrig kollar på foton längre nu man började med digitalkamera. Men här skall göras fotoböcker för hela slanten imorgon.

Dottern står i startgroparna för en resa till Bulgarien, blir hämtad här om någon timme och man är ju helt klart avundsjuk på att de skall få lite värme och sol. Skulle inte varit fel just nu med lite strandväder... de har lovat bättre väder i veckan men jag vet inte, ser rätt mörkt ut faktiskt.

Ikväll blir det kalas hemma hos Trulssons... tur man har festglada vänner!

//Farmskan

PS! Tydligen ett större fel i Svt:s och TV4:s sändningar igår. Enligt Viasat var runt 5 miljoner människor drabbade av detta. Hmmm... typiskt att bara vi på hela gatan var en av dessa. För inte kan de väl ljuga om det??


Kommentarer
Tomas

Hej!

Kolla in detta erbjudandet om GRATIS fotobok inkl. frakt.



http://fotoklok.se/gratis-fotobok.php

2011-08-01 @ 21:50:39
URL: http://fotoklok.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0