En man i byrån

Tackar tackar säger vi till kusin P och Jan(a) för en trevlig kväll på stan igår. Vi käkade Tapas på Lilla Torg och lyssnade på musik lite här och lite där. Kvällen var fantastiskt varm och skön så man slapp i varje fall regn och kyla. Sov länge sen i morse innan vi for iväg på en husvisning nere i Åhus. Huset låg fantastiskt fint med utsikt över havet men usch vad där var mycket att göra vid det. Vet inte om vi orkar börja om och renovera igen. Så vi tackade för oss och körde hem igen... och sen har det bara varit lugna gatan.

Dottern skulle dock behöva pumpa däcken på bilen och frågade sin far om hjälp.
- Men herregud du vet väl hur du pumpar däcken
- Neeejj det vet jag inte
Maken började mumla sådär som bara han kan när han blir irriterad och jag kände att jag nog behövde träda in och hjälpa till
- Det kan inte jag heller, ropade jag och la till: Är det inte därför man är gift?

Jag menar varför är man annars gift om man inte kan hjälpas åt med saker som den andre inte är så bra på eller tycker är trist. Maken är full av talanger på saker som jag bara hatar, och jag tycker det är rofyllt att stå och stryka men där hittar man sällan maken... Och när jag sen stod där och funderade på detta så började hjärnan verkligen skena kring ämnet om VARFÖR vi människor egentligen valt att leva i äktenskap. Livet hade ju varit så mycket enklare och okomplicerat om man fått bestämma allt själv.

Ja, men man hade varit så ensam, hävdar folk... asch, jag vet inte. En man i byrån hade kanske räckt gott och väl. Men så kom jag på nedan Topp-5-saker som faktiskt är ganska bra och som förmodligen ALDRIG skulle blivit gjorda om man jag levt ensam alternativt varit sådant som jag gnällt högt och länge över.

1) Färdigskrapade rutor när man skall köra till jobbet på vintern
2) Nytvättad och nystädad bil varje vecka
3) Kaffedoft och nybakade frallor varje lördag, klappat och klart
4) Målning (hur sjukt trist är inte det!!!)
5) Toastädning... jag kör dammning och dammsugning

Så... jag behåller honom i avvaktan på att där kommer en hopvikbar modell för byrålådan.
(Och nej... en dildo fixar inte topp-5-ovan!)

//Farmskan 


Kommentarer
Kusin P

Tack själva. Gott och trevligt!

2011-07-17 @ 20:41:51
Elin

HAHA, sen om man har riktig tur kanske man får en å annan extra kid på köpet ;) nästa gång det ska pumpas kan du hänga med mig. Nu vet jag också hur man gör!

2011-07-17 @ 22:04:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0