Fest i dagarna fyra...

Det är maken och andra kungligheter som vet hur man firar födelsedagar... här hemma är det nämligen fest i dagarna fyra nu när han fyller 50-3. Inte ens jämnt alltså. Men det som är bra med det är ju att Farmskan då får glädje av sina kökstalanger när det gäller festmat. Det är min absoluta favorit att mixtra och pröva mig fram med olika recept. Att laga vardagsmat och sånt är inte min grej, skittrist verkligen.

Igår hade vi Modern och Rolf här på besök tillsammans med Rolfs yngste son och hans familj. Vi startade med ett besök på Naturum där ungarna fick kika runt på lite fiskar och annat skoj. En jättefin anläggning som dessutom är helt gratis att besöka. Efter denna lärdom åkte vi vidare till Glassbåten i Åhus där vi krängde i oss varsin stor glass innan vi for hemåt igen.

Vi skulle ha grillspett och jag hade på morgonen skurit upp allt kött och lagt i marinad... kul när jag kom på att vi lånat ut grillen till grannen. Huvudet under armen har man... men grannen skulle ha en lång förrätt så det löste sig ändå som tur var. En fantastiskt trevlig kväll med mycket vin och god mat men framförallt trevligt sällskap.

Nu står nästa gäng och bankar på dörren... vi hörs imorgon

//Farmskan


Kommentarer
Maya

hehe, här avlöser med vännerna varann :) Idag har vi goa vänner från Mantorp på Besök!

Men hallå... grillen utlånad... hihi, hade inte funkat här... vår är en sån där bjässe i sten :P

Kram

2011-07-24 @ 00:47:09
URL: http://mayashideout.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0