Grekisk afton

Sitter här helt seg efter en fantastiskt trevlig kväll hemma hos min kusin U med familj i Vittskövle. Det var tema grekiskt och snacka om att det var god mat... och gott vin. Kanske det är därför man är lite seg idag... eller också är det sviterna efter min första joggingtur på väääldigt länge. Fast det tror jag egentligen inte, det är mest skenbenen och låren som tagit stryk där tror jag. Har läst någonstans att man bör sluta springa när insidan av låren tar fyr eftersom de gnids mot varandra hela tiden...

Annars började ju inte kvällen så bra eftersom jag och maken tagit fel på tiden en timme. Så otroligt pinsamt när de började ringa och undra om något hänt och vi gick här i godan ro. Men men... det slutade ju väl till sist och maten klarade sig ju bra trots väntetiden.



Jag, lill-sonen och Madde har också hunnit med en sväng inom farmor Signe. Lite allmänt förvirrad idag och kunde inte riktigt reda ut vem som var mamma till vem. Hon satt och slumrade på en pinnastol med ena foten uppe på en annan stol när vi kom. Bara en tidsfråga innan hon drösar i backen... men hon är lika glad för det.

Nej, idag får det bli Harry Potter 3, skräpmat och en stor påse godis...

Imorgon springer jag bort det (*ler*)
/Farmskan 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0