Kakekalas

Jag är egentligen inte så förtjust i att bjuda på kaffe och kakor... tycker det är minst lika enkelt och dubbelt så gott att bjuda på mat men igår (läs dag 4 i firandet) orkade jag inte. Det fick bli Sandhems konditori och några Mannes hembakade goda kakor på faten. Maken hade beställt en sån där sommartårta med bär och gelé på toppen och det tycker jag är riktigt vidrigt. Men hans födelsedag = hans vilja är min lag. Köpte dock en annan också till de som hade liknande smaklökar som en själv... med maräng... mumma!!

Kafferepet bjöd dock på några riktiga skrattorgier... det blir ofta så när kusin P är på besök och vi kommer in på makens och Jan(a)s medlemskap i "sir Väs-klubben". Min stackars far hade nog lite ont i magen till slut. Man behöver inte ha några problem med samtalsämnen i varje fall när de är med. Love my kusin!!

Ramsey och Nils lekte som besatta och jagade varandra runt i trädgården. Ibland slank de in och vilade några minuter sen var det dags igen. Härligt... ja, ni såg ju bilderna.  Sen låg Nils som en klubbad oxe och sov hela kvällen när lill-sonen och Madde var på bio. De skulle se sista Harry Potter filmen och då kom vi på att vi nog behövde se alla de andra först och inte bara hoppa på den sista. Så igår började min och makens Harry Potter festival med film nummer ett.

Men nu är huset tömt på folk och jag har städat och skurat golven. Maken har tvättat bilarna så nu är allt som vanligt igen. Vi skall strax köra ut till Torsebro, maken och Co skall träna, och jag hänger på en stund. Har ringt och beställt lite smörgåstårta att ta med... Japp, även jag har hamnat i smörgåstårteträsket till sist (*ler*)

Har idag beställt de sista flaskorna vin som fanns i Skåne av mitt favoritvin... nästa gång får vi ta oss till Dorotea om vi skall hitta det. Hur långt är det dit?

//Farmskan


Kommentarer
Maya

Hihi... först av allt, 1 145 km till Dorotea fr Åhus flinar

Gillar med att läsa din blogg :) underhållande!

Hmm... man kanske skulle ta och se alla Potter filmerna en gång till innan man ser den sista ...

Tyvärr håller hostan i sig...men funderar på att byta cocillana etyfin mot en flaska Taittinger Brut Réserve?? Vad tror ni? Jag hostar kanske lika mycket men har f*n så mycket roligare :P :))

Kram på dig...

2011-07-25 @ 18:20:13
URL: http://mayashideout.blogspot.com/
Kusin P

Love you tooooooo!

2011-07-25 @ 18:38:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0