Lost in Copenhagen

Tidig morgon idag... hade lovat att hämta några "kollegor" på Kastrup för att sedan tillsammans med dessa ta oss in till Kongens Nytorv mitt i centrala Köpenhamn för ett kundmöte. Utskriften med karta ifrån hitta.se hade jag med mig eftersom jag inte har någon GPS och dessutom en icke fungerande Iphone (ooohhh i-landsproblem!!). Men jag hade gott hopp eftersom mina danska vänner på kontoret även hade förklarat att det bara var raka spåret in...

Nej, det var det inte. Avfarten som skulle finnas där på höger sida fanns inte där och några enkelriktade vägar senare var jag helt plötsligt lost in the middle of Copenhagen med tre Stockholmare i bilen. Jag säger bara... pust och stånk innan vi var framme och lyckades parkera i ett garage! En snabb avstämning och en kopp kaffe på ett café innan mötet gjorde också att jag hann lugna ner mig. Min något senare anslutande danska kollega skrattade gott kan jag säga.

Mötet var dock kanon och vi var mer än nöjda när vi skulle åka hemåt. "Kollegorna" tog för säkerhets skull Metron tillbaka till flygplatsen för tiden var knapp. Och det är nu man ställer sig frågan varför jag helt enkelt inte parkerade på Kastrup och gjorde detsamma när vi skulle ta oss in...??. Ja ja det är ju försent att vara klok nu... men själv låg jag som limmad bakom min danska kollegas baklucka hela vägen ut genom stan igen till säker mark.

Om jag tyckte att morgonen idag var tidig är det inget emot imorgon. Klockan 06.00 lyfter planet till Frankfurt... vilket innebär att jag åker hemifrån runt halv 4 imorgon bitti. Vem fasen bokade det planet?? Jaha... jag själv... men det kändes liksom enklare när jag bestämde mig än det gör idag. De andra stack ner ikväll och skall passa på att gå på semifinal-matchen i fotboll.

Who's the looser??
//Farmskan

PS! Tror jag gör som sötingen Nils när han inte heller vill gå ut... totalvägrar!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0