Mer förvirrad än vanligt

Idag kom där en ny "telefontekniker" för att laga mitt bredband. Fick vänligt men bestämt förklara att en annan varit här igår och konstaterat fel på gatewayn och att Telia skulle skicka ut en ny. (Ja... det var i varje fall vad Telia-supporten sa igår när jag äntligen kom fram... but seeing is believing!!)

Och precis nu kom där ett SMS ifrån Telia som sa "Nu har vi behandlat din felanmälan och din bredbandsaccess skall nu fungera igen". Alltså... jag må vara förvirrad men detta övergår helt och hållet mitt förstånd. Så därför sitter jag nu i kö igen och jag har nummer 39 i kön... Undrar om man kan få avdrag på Teliaräkningen för alla gånger man ringt dem den senaste tiden.



Maken har målat hela dagen och jag har haft besök av sötaste Grahnskan! Oj vad det var längesen och så kul att träffa henne igen. Vi fikade och mös på altanen... det är semester.

Sen var jag lite flitig med ogrästunnan innan jag gav mig ut på projekt "Kom-i-form". Jag joggade alltså min första joggingtur sedan högstadiet... eller jogg-gick kanske man skall säga. Gick lite, joggade lite... tillräckligt för att bli högröd i ansiktet som jag nu hoppas få ner innan vi ger oss iväg på lite galej.

Kanske skall cykla till Vittskövle... hmmm... eller varför överdriva??

//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0