Myrstacken

Välkomna till Myrstacken! Två rejält flitiga myror har jobbat på i värmen... från åtta i morse fram till nu har vi pysslat och grejat här hemma, jag inne och maken där ute. Så behagligt trött känner man sig nu, men förmodligen kan man knappt stiga upp imorgon. Jag är i varje fall inte van vid att jobba med kroppen, kontorsråtta som man är.

Jag avslutade min flit-dag med en tur i trädgården och ryckte ogräs. Granntanten kom ut med en lång sekatör och klippte några grenar på måfå i olika buskar, utan någon synbar strategi. Efter cirka 5 minuter gick hon in igen och började såga sönder en stor TV-kartong. Hon är lite rolig den där tanten, helt disträ. Bilen brukar stå med öppen baklucka eller dörr hela nätter, vare sig det regnar eller inte. Och när hon backar ut bilen så får hon ofta med sig soptunnan ut på gatan också... skall man lägga sig i eller inte? Hmmm

Maken har fortsatt slita med taket och har nu endast brädtaket kvar mellan himlen och garaget. Imorgon kommer broder Nisse med motorsågen så då ryker det sista. Containern kommer förhoppningsvis också imorgon så vi kan slänga all skit som just nu ligger huller om buller inne i garaget. Fasen vad jag längtar tills det är klart!

Den enda utflykt vi unnat oss idag var när vi hämtade ett släp nere i Fårabäck. Två stugor till salu som "mäklare Malm" gärna visade oss och Ja, nu är det fasen dags. Vi måste ge oss själva en spark i häcken och inte bara prata om det hela tiden. Imorgon ringer vi den riktige mäklaren.

En lugn vecka på jobbet framför mig, inga resor och hemarbete på fredag. Skall lämna bilen på service på morgonen så det finns liksom inget val.

Jo, förresten man har ALLTID ett val, man skall bara överväga konsekvenserna
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0