Stor-sonens 24 timmar

Stor-sonen anlände igår och undertecknad mamma hämtade upp honom på stationen i staden. Det är nog en underdrift att kalla honom irriterad, snarare mycket irriterad.

- Vilket jäkla dygn jag har haft... väser han när han studsar ner på sätet

Men vi tar det från början:
Det hela börjar med att han sent i onsdagskväll, efter jobb och träning, tappar sina nycklar till lägenheten ur väskan och således inte kommer in utan får kontakta en låssmed. Denna anlände först vid 22.45 på kvällen så det blev till att tillbringa några timmar i trapphuset. Detta dagen innan den stora packningen för hemresa och USA-tripp (nej, min son förbereder ingen packning!). In kom han dock till slut men det kostar ju några sköna pesetas plus att han förmodligen åker på att byta ut låset (säger han uppgivet)

Sen visar det sig att tåget till flygplatsen i Zürich är försenat och när det väl kommer är det utbytt till något som snarare är ett godståg och som är olidligt varmt (förklarar han med inlevelse). Plus att när han väl är framme upptäcker han att inget av hans kort fungerar utan signalerar chip-fel (kanon nu när han skall till USA...)

Väl framme på Kastrup, i god tid för att hinna med tåget till hemstaden, råkar han i klorna på bagagefolket som även undertecknad kan hålla med om nog är jordklotets värsta sniglar. Först efter en lång stund kommer där några väskor ifrån Zürich för att sedan avbrytas mitt i och leverera väskor från Budapest. Folk klagar och springer omkring men inga fler väskor... några minuter innan tågets avgång kommer de så åter på bandet och stor-sonen rushar till perrongen. Hinner inte köpa biljett utan tänker att det köper han på tåget. Yeah right... köpa biljett på tåget har man inte som service längre utan konduktören och han hamnar i en ordväxling á la högljutt och det slutar med att han får ett inbetalningskort på 800 kronor för att han inte har något färdbevis (jag väljer att inte skriva vad han kallade personen...)

Men nu är han i tryggt förvar hemma hos mor... lite nya frallor till frukost och sen en härlig helg med beach-soccer med kompisar, fest på stan och sen avresa till USA.

Imorgon är alltid annan dag! Låt oss njuta av den...
//Farmskan


Kommentarer
Maya

Men oj!!!! Varför ska sånt alltid hända när dom ska iväg... kaosartat och allt blir tokigt?



Och en glad nyhet, vi ses nog trots allt den 19:de men lite senare på kvällen... om du är kvar? Linda kommer från Landskrona och vill så gärna ner en runda :) så det kan bli trevligt... inte för jag vet hur de spelar än men det ger väl sig!

Passar på att önska en härlig helg!

Kram Maya

2011-07-08 @ 10:18:59
URL: http://mayashideout.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0