Svartfisken

Kollegan mitt emot mig på jobbet har just nu blivit värlsberömd. Anledningen? Jo, han var ute och fiskade i veckan och lyckades fånga en Engelsk svartfisk.



Tydligen är det mycket ovanligt och därför har nu frysboxar skickats från någon myndighet som fisken skall läggas i, pressreleaser har gått ut och det är världens hallabaloo... Jag tycker bara den ser ut som en vanlig fisk och jag tvivlar på att jag hade ens förstått att den var så annorlunda. Enligt fiskekännare har den tydligen inte fångats i Sverige på 64 år... amazing.

Ja, är det inte tjuvar så är det ovanliga fiskar, alltid händer det något!

Såg på Allsången igår och förundrades åter igen av fenomenet Håkan Hellström. Visst han gör en del bra låtar men pojken kan ju inte sjunga alls tycker jag. Dottern som är helt besatt av denna man, hon blir helt förnärmad om man ens pratar om det. Hon tycker han är en av Sveriges bästa musiker och sjunger med känsla... ja, jag vet inte. Men låten som han sjöng igår hade ju en och annan riktig vacker textrad:

Jag flyger upp och ner, känns som jag faller igenom igen.
Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Vackert, vemodigt och kanske till och med.... bra
//Farmskan

PS! Git, håller med... man blir skitförbannad!


Kommentarer
Kurre

Din uppfattning om Håkan Hellström måste jag kommentera. Min hustru har alltid sagt precis samma sak om denne "sångare".

2011-07-06 @ 15:15:57
Git

Min svärdotter bara "älskar" honom. Sorry, men han kan verkligen inte sjunga! Förstår inte hysterin över honom?

2011-07-06 @ 21:50:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0