Tanter på stan

Sista jobbeveckan innan semestern började med en tur ner till Hyllie där jag släppte av stor-sonen och kompis. Två back-packers på väg till Las Vegas och New York... Lite avundsjuk är jag allt, Las Vegas är ett ställe som jag gärna skulle vilja se. Suck... men jag får nöja mig med Lund.

På kvällen var det sedan länge uppgjort att vi i gamla tjejgänget, numera tantmaffian, skulle göra vårt årliga besök på Kristianstadsdagarna. I vanliga fall brukar vi se något uppträde men i år fanns verkligen ingenting som vi ville se över huvud taget så... grillning först på Cissis innergård och sen upp till stan var planen.

Maken körde mig in och man blir bara så trött när man nästan är framme och märker att, jo köttet är med men vinet!!! Lite åldersvarning är det på att ha mer fokus på maten än på drickat. Så snabbt ett samtal till Paps & Babs som kunde rädda situationen med en pet-flaska och lite gott bag-in-box vin. Tack!! Lite goda sallader och tillbehör och så startade vi grillen. Cissis hund som inte kunde motstå det goda lyckades tugga i sig en hel ogrillad, marinerad karrekotlett (med ben!) innan vi hann blinka (*skrattar*).



Riktigt kul, mycket tjatter som vanligt, gamla låtar på Spotify, tårta till kaffet eftersom Lelle fyllde år och så glömde vi nästan bort att vi skulle på stan. Men till slut kom vi iväg bara för att upptäcka att medelåldern ligger på mellan 18-22 och att man nu är att betrakta som "Obs! Antik-varning"... Kunde lätt blivit pinsamt men eftersom vi är ett par skötsamma tanter tog vi oss ner till öltältet på Södertorg där åtminstone några i vår ålder befann sig.

Fick skjuts av dottern hem och idag är jag lite trött... kaffet i morse satt fint

Ser fram emot soffan i kväll
//Farmskan

PS! Och så kommer alla känslorna på en och samma gång...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0