Willys

73 cm kvittoremsa från Willys idag... snacka om att vi behövde handla men givetvis också fylla på inför helgens besök, kalas och festligheter. Hade gjort värsta listan för att inte glömma något och jag tror jag lyckades ganska bra. Men då gäller det ju också att de FÅ saker som ändå fanns hemma fortfarande är kvar när man kommer hem. Idag handlade jag inte så många ägg för jag visste jag hade hemma och inte heller morötter som jag visste fanns i grönsakslådan.

Men då har Dottern bestämt sig för att göra omelett efter jobbet... Det är ju helt OK men man blir lite trött eftersom man nu får kompletteringshandla innan man ens hunnit ställa in varorna i kylen. Det är en av de saker man inte kommer att sakna nu när hon nu skall flytta hemifrån.

Hon hade ju varit på Kiviks marknad också igår och köpt med sig en kartong gräddbullar på vägen hem. Detta berättades med glatt leende igår vilket jag därför hade i åtanke när jag handlade. Tänkte att då kan vi ta varsin gräddbulle till kaffet ikväll när dansken och Lone kommer. Kan säga att jag hittade den tomma kartongen i pappersinsamlingen...



Magiskt!! //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0