Dyrt och heligt

Godmorgon... idag är det en semesterdag för Farmskan. Studenter som skall firas, gamla farmor skall besökas och mycket annat. Skönt att vara ledig då och slippa stressa.

Catwalken gick bra, inte så mycket folk men det var kanske bara bra med tanke på att vi alla fyra aldrig gjort något liknande innan och mest var rädda för att ramla eller slå till någon med väskan när vi gjorde våra piruetter. Först styling och smink hos Sasha och sen bort och ta på sig de utvalda kläderna. Riktigt snygga kläder var det tyckte jag och jag blev mer och mer förtjust i den där klänningen i alla fall (man kan väl ändra sig...)

  

Jag kan tala om att den vita sjalen kunde man köpa för 900 kronor... där gick till och med Farmskans gräns kan jag säga så den åkte inte med i påsen... jag tog en tunika istället (*skrattar*). Roligt var det i varje fall och sen är det ju alltid underbart att besöka Salong EGO där Sasha och Johanna fullkomligt tar hand om en. Förmodligen därför den kallas Ego

Igår hade vi lite After Work i en berså hemma hos en av projektledarna. Grille och gott att dricka... jättetrevligt. Regnet höll sig borta och även om det inte var supervarmt så var det ändå OK. De hade varit snälla nog att bjuda med mig (som egentligen inte tillhör gruppen) på partajet. Vet inte om det var för att de behövde hjälp med grillningen och dukningen eller om det var av rent medlidande... känns som det kvittar. Jag var inte sen att tacka nej i varje fall. Ett härligt gäng som gör min vardag lite roligare

Kvällen innebar en massa avslöjanden i vanlig ordning och även oväntad (oönskad?) kunskap om lite av varje. Som att fiskpinnar på danskar heter Fiskefinger... har fiskar fingrar? Eller att David, vår åttiotalist, inte har en aaaaning om vem Papphammar eller vad Tårtan är (så mycket kul han har missat). Vi konstaterade att den yngre generationen inte är så bakåtkompatibel... känns omöjligt att försöka få dem att förstå vad en stencilapparat, björnklister eller svart-vit TV är för något. Vi försökte förklara känslan med en stencil i skolan... ni vet doften och den blåa färgen på det glatta pappret... oslagbart!

Tack för en trevlig kväll och som en sista info, ingen böter för parkeringen!

Nu lite frukost och sen hem till farmor. Det ser inte så bra ut... hon har legat i två dagar nu och sovit och rosslat. Dubbelsidig lunginflammation tar hårt på den lilla människan. Det gör ont i mig!! Fast man vet aldrig, hon kan ju pigga på sig också. Läkekraften i henne är enorm och vi har ju andra i släkten som återuppstått efter att nästan varit dödförklarade så... vem vet. Jag håller i varje fall tummarna att hon är medveten idag när jag är där.

Kram och puss på studentdagen till er alla!
//Farmskan

PS! Världens bästa Tia klarade sin terminstenta!! Du är bäst darling!!!


Kommentarer
Git

Vad fin du är! Riktigt tuff frisyr, får kanske fundera på att boka in Sacha, kläderna med fina, gillar den vita tunikan ;)

2011-06-11 @ 00:58:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0