Gemla

Natten har varit något bättre för Farmskan... magen har inte krånglat lika mycket. Förmodar att mina inköpta Losec har hjälpt till en del.

Hela dagen har tillbringats hos Modern och Rolf i Gemla. Körde tidigt och stannade bara till i Älmhult, lagom till att IKEA öppnade. In och köpte studentpresenter och en knivlist till Modern som tyckte "att när vi ändå körde förbi...". Går liksom inte att säga sådana saker till henne.

Var framme lagom till lunch och en god sådan avnjöts i det vackra vädret. Rolf son med familj var nere ifrån Stockholm och det var riktigt roligt att få träffa dom. Två underbara ungar som hållt igång med oss hela dagen. Alltifrån straffsparkar, konstutställningar och kortspel... och vi förlorade i samtliga grenar kan jag säga. I straffsparkar kunde vi ligga under med 12-6 för att i nästa andetag ligga under med 12-3... vet i fanken hur det gick till.

Efter lunch for vi bort till sjön med fikakorg och badkläder för de som vågade. Skulle gärna badat men hade inte en tanke på att ta med kläder i morse, så det blev tyvärr bara solning för min del. Säkert 22 grader där i vattnet så det hade varit härligt. Modern, som har problem med sitt ben, hade en egen stol med sig ner till stranden. Hon såg ut som en sån där italiensk matrona som sitter och övervakar att allt går rätt till... (*ler*)

Dagen avslutades sen med grillning av fläskfilé och härliga tillbehör. En härlig dag!!



Noah, Maja och "Matronan" i bakgrunden

Nu skall jag och mitt röda skinn gå och lägga oss!
//Farmskan



Kommentarer
Maya

Ja solen tar hårt om man inte är försiktig! Smörja sig är INTE fel Ler

Ha en fin dag!

Kram

2011-06-06 @ 09:19:03
URL: http://mayashideout.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0