Inför...

Imorgon är det Midsommar! Men fatta... midsommar, var har tiden tagit vägen. Den här våren har sprungit förbi och i tisdags vände det dessutom och började gå mot mörkare tider igen. Amazing. Blink, blink och sen är det september och höst. Fast nu skall jag inte pessimista mig utan först skall här firas en varm, skön och härlig sommar och semester. Och det startar imorgon med Midsommarfirande.

Jag har fått betala surt för min lediga dag i tisdags eftersom det inneburit att jag legat hopplöst efter med vad jag skulle hunnit med. Kollegorna (som är av den finkulturella sorten... *ler*) har hånat mig och hoppats att "bakplåtspappret var värt det". Men men... får väl ta en halvdag i helgen och försöka komma ifatt. Skall försöka ta mig ner till farmor Signe också någon av dagarna hade jag tänkt.

Hon har ju några fula utslag på kinden som doktorn nu vill att de skall operera bort. Är inte det jäkligt onödigt att utsätta en 100-åring för det eller tänker jag fel? Farmor som aldrig någonsin velat åka till sjukhuset, inte äger ett ID-kort eller ens har ett färdtjänstkort för att ta sig dit. Kan inte bara de märkena få vara där... Tror inte riktigt hon har förstått vad det innebär, verkar som om hon tror att det är något de skall fixa på hemmet. På rummet liksom... Ja, vi får väl se vad som händer med det när remissen väl kommer.

Jag och maken har precis sett "The kings speech", och den var precis så bra som alla sagt
Har ni inte sett den så hyr den!



På tal om maken så har han i flera dagar hållt på att försöka laga och pilla ihop Dotterns Iphone som hon tappade i marken. Dottern köpte givetvis en ny Iphone men maken såg sin chans att få en ny telefon och har därför jobbat på och beställt delar och pillat och pillat. Nu har han fått ihop den och då fungerar den inte med hans SIM-kort... visst är livet för jäkligt ibland? Men jag beundrar hans envishet och hans förmåga att kunna fixa allting... så därför skall jag ge honom min telefon istället. Because his worth it!

//Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0