Klämfredag

Högsommarvärme och ledig fredag... aaahhhh!!! Vaknade utvilad efter att ha förpassat maken till källaren igår kväll. Gick helt enkelt inte att sova bredvid honom, förkylningen är helt magisk och han låter som ett brunstigt vildsvin som skall försvara sina ungar. Så den stackaren har legat pall hela dagen idag också.

Själv satte jag mig i bilen och åkte till stan för lite utprovning av kläder för modell-onsdagen, men också för en jakt på en ny bikini. Ringde kompisen Manne för att fråga om hon också var ledig och kanske ville följa med på stan men fick inget svar, men eftersom jag sprang på henne det första jag gjorde i stan så det blev ju bra ändå liksom (*ler*). In på Stadium för att hitta en bikini och det är verkligen ingen lätt uppgift. Vet inte riktigt vilken typ av människor de har som måttstock när de syr upp sina bikinis... men det är inte min kropp i varje fall. Antingen är byxan för låg, för boxer, för högt skuren eller så döljer den knappt mer än hälften av alla celluliter man har. Och hur kul är det egentligen att prova bikini?? Av med alla kläder för att bara få en smärre chock av spegelbilden... man har inte drömkroppen längre om man säger så...



Byglar i BH:n är numera ett måste...

Skjutsade Dottern till jobbet efter lunch, utgång och lite fest för henne ikväll så bilen kunde inte nyttjas. Men det gjorde ingenting... bra ljudbok i bilen och en liten omväg ner om Fårabäck och hälsa på kompisen Lena. Gud, vad fin deras stuga har blivit som de byggt! Och vilken utsikt över havet... helt underbart! Det skulle väl vara det där lila ljuset då bara, om man nu skall klaga på något (*skrattar*)

Nu blir det uterummet ett tag med ett glas rödvin som en perfekt avrundning på dagen

//Farmskan



Kommentarer
Maya

Låter som du haft en kanon dag :) Jag är så nyfiken på Lenas stuga... kan bara tänka mig vad fin den blivit!

Trevlig helg på dig!

Kram

2011-06-03 @ 22:11:01
URL: http://mayashideout.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0