Löss

Oj vilken skön helg det har varit och med en extra ledig dag i fredags blev den ju rätt så lång också. Ätit och druckit gott och bara njutit av det sköna vädret. Modern och Rolf kom ner i lördags lunch och stannade tills i morse. Vi besökte farmor som var uppe och gick igen (helt amazing!!)... Jesus två säger jag bara. Hon hälsade Rolf välkommen till familjen och tvingade honom att äta både kakor och godis (*skrattar*)

Idag har jag sen bara städat och tvättat lite. Vi har passat Ramsey och då virvlas där upp damm kan jag lova. Nu väntar jag bara på att de skall bege sig hemåt så jag kan torka golven också. Han dreglar nämligen extremt mycket vatten överallt och det är något som mina totalt opraktiska mörka golv älskar att visa upp.

En liten runda hos Paps & Babs i kolonin på en fika och sen lite trädgårdsjobb här hemma. Upptäckte att min jasminbuske och ett annat träd är fullt med löss. Sådär helt täckta av klibb och svarta äckliga löss... Maken sa att vi skulle sätta dit några nyckelpigor för de äter löss. Jo tjena... har någon 7.000 nyckelpigor att låna ut som dessutom sitter kvar och inte flyger bort??
Men han menar väl min man.

Första fulla jobbeveckan på ett tag väntar runt hörnet... semester hade varit gott!



//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0