Norge er et yndigt land



Nej, allvarligt talat... Norge är helt fantastiskt och Oslo är en otroligt vacker stad. Och så måste jag skryta med deras sätt att hantera tåg och bussförbindelser, en upplevelse som lämnar mycket övrigt att önska av vårt svenska SJ. Jag och mina två kollegor skulle ta flygtåget ut till kontoret men fick besked om att det endast gick en station och därefter skulle det vara buss resten av vägen. Bäva månde bävern, det här kommer att ta tid.

Men ack nej! Norsk effektivitet som imponerade stort. Utanför stationsbyggnaden stod tre bussar redan och väntade. Alla med olika destinationer på så man skulle slippa åka inom flera ställen och lämna av folk på vägen. Men fatta!! SJ åk på studieresa och kolla i vårt kära grannland. Chip chop och så var vi framme.

Lite goda tapas avrundade gårdagskvällen och sen var det godnatt. I morse var det så en fröjd att sitta och småle vid frukosten och kolla in alla stereotyper av folkslag som finns. Tysken med sin hockeyfrilla (japp, den finns bara kvar där), Kineserna som äter 8 skivor bröd var och stoppar ytterligare 15 i väskan, Danskarna på pensionärsresa ifrån Jylland, Svenskarna som satt och skröt om "hur fulla de var igår"... Så lätt och enkelt att bara låta fördomarna besannas.

Men det märks att det är semestertider... folk, folk, folk överallt precis och ett fullsmockat plan hem. Inga dåliga tider där inte. Nu är det snart helg och vi måste riva taket färdigt. Nästa vecka kommer byggmästaren nämligen... hade kanske varit nice med lite framförhållning. Men, det är bara att bita ihop för nu skall det fasen bli klart så vi kan fira sommar och semester i lugn och ro.

Haj haj i hittan!!
//Farmskan


Kommentarer
cheap research paper

mycket intressant artikel, vill jag tacka författaren

2012-03-15 @ 19:25:01
URL: http://customresearchpapers.ws/order.php


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0