Modellkarriär??

I och med att jag inte gjorde något inlägg igår så kommer detta lite försent... men VÄLMENT
Grattis min älskade kusin P!!!

Gårdagskvällen var det nämligen dags för vintjejerna att träffas och vad passade bättre denna härliga försommardag än att besöka Pillan och hennes fantastiska "baksida". Baksidan har blivit omarbetad från vanlig gräsmatta till ett helt otroligt fint poolområde med uterum, stensättningar, solplatser och soffor. Skitfint verkligen och det är inte utan att man önskar att man hade plats i trädgården till något sådant. Fast maken har sagt blankt nej till att bli en poolskötare även om jag hävdar att "det är nog inte så mycket jobb egentligen..." och jag kan givetvis skaffa mig en annan poolskötare också (brukar ju vara... kul)



Men nej... det blir nog till att nöja sig med badkaret.

Idag har jag jobbat hemifrån och det var riktigt skönt. En del presentationer som skulle göras och då är det gott att sitta i lugn och ro (och framförallt i värme...). Förkylningen börjar dock lägga sig och nu hoppas jag att det verkligen blir fixat med värmen på kontoret i nästa vecka som utlovat. But seing is believing som de säger. Vill verkligen slippa mina förkylningar som bara sätter sig i ena näsborren vilket är sjukt irriterande och dessutom resulterade i ett kraftigt näsblod idag... ett tag tänkte jag att jag nog fick åka in för det ville fasen aldrig ta slut. T-shirten gick åt pipan kan jag säga.

Har varit hos "Wonder-Sasha" och klippt mig och fått slingor... det blev riktigt bra så nu skall jag gå modell för honom på onsdag kväll i nästa vecka. Med snygga kläder, styling och smink nere på Nostalgica. Wow.. snacka om en sen modellkarriär (*asgarvar*). Kläderna skall provas ut på Svensson & Co på fredag. Me like!

Men men... nu slutar vi drömma och blickar framåt mot en liten minisemester. Mycket skoj på gång och en massa härliga sovmorgnar!

//Farmskan

Det är då det stora vemodet rullar in...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0