Seg i kolan

Just nu är jag så seg i kolan som det bara går. En dags workshop på engelska är just avslutad och då är man lätt spänd för att hinna förstå och förklara allting. Så huvudvärken var lite väntad. Visst blir det lite fel ibland med språket men det är egentligen bara roligt. Kunde inte låta bli att le igår när Mulle skulle berätta en sak och startade meningen med "My husband..." (*ler*). Inte någon som höjde ögonbrynen ens och det är lite kul... inga fördomar i det gänget. Men det har varit en rolig dag och vi började det hela redan igår med en gemensam utekväll i Lund för att lära känna varandra. Trevligt trevligt.

Har just avslutat en chat med Telias support och den var inte så trevlig däremot. Att dessutom behöva göra det i 47 graders värme som vi har just nu är inte mindre irriterande. Killen var inte alls särskilt tillmötesgående och det retar gallfeber på mig. Ja ja, det är väl inte meningen att jag skall skicka mail kanske (*blink blink*)

Nej, det får bli källaren och årets första Allsång på Skansen istället. Maken hotade med att äckelmåns Christer Sjögren skulle vara med men det var tack och lov inte sant så... ner i svalkan. Imorgon blir det Oslo och givetvis skall det åska där! När jag skall flyga!

Huga!!! //Farmskan


Kommentarer
mulle

ha, ha, tack för fedbacken, (fnissar för mig själv så jag kan knappt skriva). varför rättade du inte mig? ja ja nu sitter den glossan i vart fall.

2011-06-30 @ 21:34:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0