Dagens stora nyhet!

Ja, så fick de honom till slut... Usama bin Ladin. Nästan 10 år efter den värsta attacken i världshistorien så kom slutet på jakten idag. Och han är redan begravd ute till havs. Hoppas, hoppas bara nu att det inte sätter i gång en våg av vedergällningar (fast det är väl att hoppas för mycket). Gissar att det kommer att vara överallt i alla kanaler hela kvällen.

Denna lugna jobbevecka (= inte en enda resa...) började bra och jag hoppas det kan fortsätta i samma stil för jag har en hel del som ligger och väntar på att färdigställas. Men det gör rätt mycket att man får sitta vé det på kontoret utan allt för mycket avbrott.

Är just nu helt uppslukad av mina ljudböcker... Jo Nesbøs alla böcker om Harry Hole håller jag på att köpa hem och lyssna igenom... riktigt, riktigt bra är dom! Funderar på vad jag skall göra med dom sen, behöver snart starta upp en bytesklubb för böcker, DVD, CD-skivor och ljudböcker. Någon som är intresserad av byten?? Ni som känner oss vet ju att vi lagt åtskilliga moneysar på det där genom åren... kanske dags för payback?

Stor-dottern har haft semester på Azorerna... kolla vilken häftig ö!

        

Och idag åkte stor-sonen hemåt igen... saknar honom redan.

Maken han har "ljudnoja"... han kan ha radion och TV:n på samtidigt som han själv sitter och spelar i källaren för fullt. Själv tycker jag det är så jäkla skönt att ha tyst omkring mig när jag kommer hem... fundera på den!

Undrar när dom kan tillverka ljudlösa dragspel....  //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0