Grillpartaj med Sir Väs

Sommaren har inte kommit ännu, bara så ni vet! Idag har vi nämligen varit på grillpartaj med makens "gäng" i Sir Väs-klubben. Detta partaj gick av stapeln i en av Ålabodarna nere vid havet och det var ruggigt kallt. Känns jäkligt avlägset till att ligga och sola på stranden... Men tillställningen var riktigt trevlig med mycket sång och musik. Maken är en riktig underhållare när han sätter den sidan till (*skrattar*). Jag har nog bara inte fattat det riktigt.

Lördagen har annars varit lugn, vi startade med att ta ett ryck i trädgården. Kan säga att det var nödvändigt... det har ju inte gått att vara ute på flera dagar på grund av allt regn så ogräset hade verkligen frodats. Skönt när man har ordning igen, jag gillar när det är fint i rabatterna och att rensa tycker jag är terapi. Och eftersom jag efter lunch hade över en timmes massage bokad hos thailändskan så var det bara att rensa på!

Imorgon är det mors dag och vi får ge oss ut på en liten turné. Tänkte börja hos farmor Signe och se hur hon mår. Hon hade gått och ramlat igår kväll så Paps sa att hon hade världens blåmärke i ansiktet. Hon tar sin sömntablett och sen sätter hon sig en stund i soffan för att låta den verka... smart! För när hon sen skall ta sig upp och stänga TV:n och gå till sängs är hon ju helt yr. Och igår stöp hon då i backen och slog ansiktet i TV:n som for i golvet. Kunde ju gått riktigt illa... att hon inte bröt något är ju ett under!

- Larmade du, frågade pappa
- Neeej... de kommer ju in när de har tid.

Gissa om de blev förvånade när de såg henne i morse, helt blåslagen och med skrapade knän... vad skall man göra med denna envisa människa?



I want some hot stuff... härliga 80-tal!
//Farmskan

PS! Det är ganska meningslöst att vara ensam i ett telefonmöte... det var jag idag


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0