Energiknippen

Lördag eftermiddag och snart dags att dra igång matlagningen. Jag och maken har precis kommit hem från en "besök-släkt-och-nödvändig-matshopping-runda". Startade tidigt hos farmor Signe som stod och vattnade blommor när vi kom. Och man nu med vattning menar att göra om vanliga fönsterblommor till näckrosor.
- Lite vatten till så får du sätta på simfötter på krukorna, sa jag
... fick bara en fnysning till svar.

Därefter en snabb runda hos Feliz Design, kompisen Helens härliga affär i Åhus. 1-års jubileum idag och jag hittade ett jättesnyggt halsband från Astrid & Agnes-kollektionen. Kort kedja i stål... har så många långa halsband så det var lite kul med detta tyckte jag.

Nästa stopp med fika blev svärföräldrarna i Fjälkinge innan vi därefter äntrade Willys tillsammans med sjutusen andra. 1.784 kronor senare!!!!! (japp, helt jäkla otroligt), så lastade vi bilen och körde hemåt. Men nu är frysen, kylen, förrådet och badrummet påfyllt så det räcker några veckor förhoppningsvis. 

Lill-sonen med flickvän är i London och de ringde precis från Oxford street där de njöt av lite shopping. Imorgon är det dags för dom att använda lill-sonens födelsedagspresent... en fotbollsmatch mellan Newcastle och Chelsea. Hoppas ni får se en kanonmatch! På tal om match så känns det lite off att se på hockey när solen strålar utanför men imorgon får man väl ändå försöka se finalen. Sverige - Finland i final... blir en härlig match!

Och orkar ni inte sitta upp i natt och kolla på Eurovision finalen så berättar jag det nu
Här är vinnarna: Irlands skuttande duracell-tvillingar...



Trust me!  //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0