Vad är det för fel?

Ja på ungdomar alltså? Vi har ju en boendes här hemma och ibland undrar man faktiskt hur livet kommer att bli när de flyttar hemifrån (vilket just nu är hennes största önskan). Det jag undrar allra mest över är tvätt och mat... fast det är kanske mer kopplat till henne som person. Jag tror inte det finns någon som tvättar så mycket kläder, collegejackor och träningsoveraller... för att inte tala om badlakan (som man absolut bara kan använda en gång!). Skall bli riktigt kul att se henne bära tvättkorgen upp och ner ifrån källaren.

Och sen mat... att hon inte är så intresserad av att laga mat är väl en sak men jag tänker på att handla hem. Det måste ju bli otroligt dyrt om man hela tiden bara måste ha nytt bröd. Vi köpte en limpa bröd häromdagen som fortfarande är helt OK men det går liksom inte... man måste öppna den nyaste påsen bröd vilket får till följd att man alltid har en massa halvfulla brödpåsar som man inte vet om de är gamla eller nya.

Och varför ta av den redan öppnade yoggin när man kan öppna en ny liksom??

Fast man kan ju inte annat än älska dom!

Men visst längtar man tillbaka till den tiden när man inte behövde bry sig. Man gjorde bara sånt man tyckte var roligt och behövde inte bry sig om varken tvätt, matlagning, trädgård eller annat. Tvärt emot min och makens söndag med städ, tvätt, matlagning, spikning av lister, biltvätt... pust!!! Inte konstigt man får vila upp sig på jobbet...



Idag blir det falukorv och stekt potatis... tjugo gånger godare än vilken oxfilé som helst

//Farmskan


Kommentarer
Elin

okej... du har väl lite rätt i både brödet och tvätten men yoggin köpte faktiskt jag och martina tillsammans för att vi ville ha vanilj istället för jordgubb, det är väl inte så farligt?



i löve you

2011-05-16 @ 15:18:13
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0