1,20 m stake

Två härliga sovmorgnar i rad och nu är jag rejält utvilad. Att man dessutom fick en timme extra i morse gjorde ju att dagen ändå blev härligt lång och oplanerad. Efter frukosten for vi iväg och hämtade Torsebro-folket och begav oss upp till Trästället i Skyrup. Där kan man bara gå omkring och hitta hur mycket som helst som man inte behöver. Köpte en gigantisk adventsljusstake för golvet, svart och riktigt, riktigt snygg. Nu längtar man verkligen tills det blir advent. Fick dessutom med mig några skitfina kulor till granen... surprise (*ler*)

Krängde sen i oss två stora fat med våfflor till fika, jättebra verkligen, men ack så gott! Det är hur länge sen som helst sen vi käkade våfflor.



Dottern är hemma, hon har höstlov och nu är allt som vanligt igen. Nu får man tänka på det där med mat och tvätt igen... saker och ting förändras liksom inte, man faller tillbaka i gamla mönster. Men det är skönt det också (även om man blir sjukt irriterad på att toapappret är slut och "någon inte orkat" gå och hämta nytt...)

Idag vann jag för första gången, av typ tjugo, över lill-sonen i Wordfeud... sjukt nöjd med mig själv. Men efter vinsten har man inte hört ett ljud från honom. Ett Grattis kunde man väl fått... men han bidar väl sin tid antar jag. Han är lik sin mor, hatar att förlora.

Den galne dansken kom precis innanför dörren, sugen på lite kaffe och sällskap. Så nu får det bli lite fika innan det är dags att hålla söndagkväll...

Det kändes i hjärtat...  
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0