Adjö Florida

Då har man vaknat upp till sista dagen här i Florida och Orlando. En ganska kall dag med deras mått mätt, alltså bara runt 22 grader och sol från klarblå himmel. Och javisst, det är betydligt kallare än de 30 grader och fukt som varit de senaste dagarna men ändå... ljuvligt ju. Man vet ju att det väntar minusgrader och snålblåst när man kommer hem. Men det skall bli skönt att komma hem och bara fira helg med maken faktiskt.

Väskan, som ju knappt han bli uppackad, är nu packad igen och det har ju tillkommit en del i den kan man säga. Några nya par converse, typ fem par, lite kläder och andra attiraljer så nu gäller det att släpa det hela ut till flygplatsen utan att armarna går ur led på en. Sen hoppas jag  bara på en lugn flygresa hem.

Idag blir det nog mest en "väntedag" för det är några timmar innan som man blir upplockad. Skall försöka använda den tiden till att fotografera lite för här i parken på hotellet finns allt möjligt skoj att se. Det är onekligen ganska häftigt när man drar ifrån gardinerna och stirrar rätt in i ögonen på en giraff... eller en zebra.



R2 and D2 på väg ut i rymden.... ha ha ha... så jäkla fult!! Det var verkligen en häftig kväll när vi var inviterade till Disney Hollywood Studios. Och vem kunde tro att jag skulle åka rymdskeppet Star Wars liksom.

//Farmskan

PS! Vad är det för speciellt med att sitta i en cab, när håret bara blåser åt alla håll, man kan inte prata med varandra över huvud taget och det är kallt?? Det måste vara något jag inte fattar här... tell me! Eller är det priset man får betala för att se cool ut...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0