Bakslag

På pepp-kortet stod det: Idag blir det en rolig dag... hmm?! Jag vet inte jag, en del besked var väl si så där skulle jag vilja säga. Bara att bryta ihop och komma igen.
Får väl jobba lite hårdare bara...



Fast man kan inte klaga på allt idag heller, mycket folk ute och reste vilket gör att det blir lugnt och tyst på kontoret (vilket är det samma som mycket pill och moj gjort). Imorgon är det en heldag i Köpenhamn och sen är det ju bara fredag kvar denna veckan... Och ni som hängt med... på söndag flyger jag till Orlando. Någon vänlig(?) själ upplyste mig om att "det är orkansäsong där nu". Ameh tack så himla mycket!!! Hoppas att taket på mässhallarna ligger kvar och att planet kan styra förbi de värsta vindarna.



Imorgon kväll får jag celebert besök från Hultet... skall bli så roligt!! Vad vore livet utan sådana små glädjeämnen. Har dessutom fått en halv tårta med mig hem från farmor ikväll "bara för att Stefan tycker så mycket om tårta". Jaha ja... Men nu vet ni alla andra som besöker farmor. No tårta för er (*skrattar*), den skall jag bjuda gästerna på till kaffet imorgon

Home alone så nu skall jag smula i soffan med en macka...

//Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0