Tantkväll i byn

Har haft alla "gamla" kompisar på besök ikväll. Och fast att det känns precis som när man var i tonåren så är vi ju inte det längre... så vad kallar man oss? Tjejer, kvinnor, tanter, kärringar?? Jag tycker fortfarande att de ser likadana ut som när vi var unga så jag väljer att kalla oss tjejer fortfarande. Eller som det fina ordspråket säger... Man är inte äldre än man gör sig. Och vi gör oss inte äldre... vi är lika chica nu som då (*skrattar*)



Hade gjort lasagne till hela kvarteret men vad gjorde det... nu har man matlådor för några dagar. Man tröttnar ju lätt på att äta ute alltid och eftersom jag är född lat så går jag bara ner till Baristan på innergården och äter Quesadillas... typ varje gång. Bättring!

Idag har jag fyllt i mitt visum till USA-resan, fattar inte att det är dags att resa redan på söndag. Hade inte en tanke på att mitt visum skulle förnyas så jag blev lite svettig när jag kom på det. Ringde dottern som fick rota fram passet så jag fick nummer och andra uppgifter. Men det skall bli spännande och roligt men också en utmaning med tanke på flygtiden. Man vill ju inte gärna ställa till en scen liksom... Sen är det fyra heldagar med föreläsningar och annat innan det är dags att flyga hem igen. Jetlag hallå hallå!

Nej, nu skall jag köra några rundor Wordfeud innan det är dags att sussa kudden

//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0