2 fräscha vänner

Vilken tur... jag hade åtminstone två läsare som borstar tändarna. Tyvärr förordar bägge dessa att det är bäst att borsta tänderna i varmt vatten. Så kontentan av detta är att det är maken som är fullt normal och jag som är kufen. Något annat nytt? (*ler*)

Har ni haft cykelhjälm på er idag?? Det är nämligen idag det händer... 500 kilo rymdskrot väntas nå jorden (läs: Skåne), eller som NASA hoppas, landa i havet. Dock tycker de inte att man bör oroa sig, aldrig tidigare har någon människa kommit till skada av fallande rymdskrot och NASA har räknat ut att sannolikheten att det kommer att ske är 1 på 3200. Ja vadå? Det är mycket större odds än att vinna på tipset... Och vi som precis har fått taket på plats. Ja, ja... skall jag ha hjälm så skall det vara en sån här



Skall ge mig ut på en långresa om tre veckor och har så smått börjat fundera på om jag kanske skall köpa stödstrumpor... jag vet!! Det är att ge upp, ge efter och acceptera det faktum att man är där nu. I medelåldern... Men hellre bita i det sura äpplet än att sitta där med en propp i benet efter 14 timmar i flyg. Så får det bli... finns där några snygga eller måste man ha "gammeltants modellen"?? Och var köper man dom, förmodar att de inte finns på Willys..

På Willys har jag nämligen spenderat lunchen... jag och resten av Kristianstad. Så nu är kylen laddad till tänderna igen. Ikväll kommer Manne och myser med oss lite, härliga fredag!

Swing low! //Farmskan


Kommentarer
Magda

Som en tröst så tänkte jag svara på frågan om stödstrumpor :) var med en kompis (och nää, det var inte till mig) som hittade riktigt bra på hälsokostbutik - tror att det var Life. Så testa där!

2011-09-25 @ 09:08:23
Mamma Pilla

ser t o m ungdomar som har det på resor till Mallis

de är underskattade jag lovar

de finns överallt på apotek och hälsokost och är inte fula längre som våra ålderdomshemsbeiga där ränderna sitter kvar på benen i tre dagar

2011-09-30 @ 07:35:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0