Cocillana

Vaknade som värsta zombien i morse och maken "tvingade" i mig en klunk av hans fantastiska hostmedicin. En klunk så skulle jag vara som ny igen. Dundermedicinen hette Cocillana... vilket jäkla namn egentligen. Låter som något i en barnramsa... Riktigt äckligt var det också och när jag läste på förpackningen såg jag att man inte bör ta det för ofta för det var beroendeframkallande... eeehh yeah right att man vill ta det mer än en gång. Men allt eftersom dagen gått har jag i varje fall blivit bättre och bättre så det är kanske så att maken hade rätt... igen. Eller också är det så att snoret helt enkelt tagit slut (*ler*).

Första dagen på kontoret denna veckan och det var så himla skönt att få undan en massa som staplat sig i "att göra" högen. Kände mig riktigt nöjd när jag åkte hem idag... klapp på axeln!

Har bokat resa idag för mig och maken till Basel. Den 11 november bär det av för ett besök hos stor-sonen, det skall blir riktigt kul. Har ju inte varit där nere och besökt honom så det är verkligen på tiden. Fick tag i riktigt bra biljetter och boende också så det blev inte särskilt dyrt heller. Basel here we come!



Ikväll är vi hundvakter... våra döttrar skall svänga de lurviga på lokal ikväll. Gäsp... att de bara tyar... en fredag när man bara vill sitta i soffan och njuta av helgen som skall komma. Ett glas rött, lite godis och TV (och så kanske lite Wordfeud i reklampauserna).

Nej, nu står de och hoppar och väntar på att taxi-Färm skall köra fram så...
... på med kepsen

//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0