Dan före Motala

Hemma i Skåne igen. Landade lite väl svajigt på Sturup igår kväll, eller tillräckligt svajigt för min smak i alla fall. Men det har varit en fantastisk vecka om än otroligt hektisk. Mycket teori och saker att grupparbeta kring, och sen att hela tiden prata engelska tar också lite på krafterna... för att inte tala om att behöva vara social (*skrattar*).

Delade en taxi med mina engelska kollegor till Arlanda och de skulle då släppas av vid terminal 5 och jag vid terminal 4. Tror ni att taxichauffören körde till bägge ställena för det "fasta priset"?? Nejdå... om vi gjorde ett stopp så var det dit priset var, ytterligare 200 meter tog han framkörning och extra betalt för. Jäkla snikpelle!!

- Tycker du det är fel får du väl ringa vår kundserive
Attityden var ytterligare något av hans problem...

Väl hemma skulle jag ta tag Telia problemet... japp det krånglar igen. Nu är det kanske inte själva modemet som inte funkar utan snarare att modemet stör ut den fasta telefonen. Det går alltså inte att höra vad folk säger när de ringer för det stör något fruktansvärt. Kötid?? 2 timmar och 10 minuter!!!!!!! Hur är det möjligt?? Lite lagom syrlig är man ju allt när man kommer fram även om man vet att det inte är tjejens fel. Dags att byta leverantör!



Veckans sista dag har jag varit i Älmhult och det var minsann inte igår. Kändes som en hel evighet när jag vandrade in genom dörren...

Ikväll blir det verkligen lugna gatan. Lite vin, lite tacopaj och lite gott sällskap ifrån Modern. Hennes "man" är på fjällvandring så hon kom ner och firade lite fredag med oss. Så ikväll blir det bara TV och lite mys. När jag kom hem ifrån jobbet så stack vi ner till farmor en stund och kollade läget. Hon satt och sov när vi kom men piggnade till när vi serverade lite kaffe och kaka. Fler än vi som varit på besök där idag så hon var väl trött stackaren.

- Såg du hon den långa, frågade hon?
- Menar du XX, svarade jag
- Ja, hon jobbar fort och bra... för hon har långa ben

Se där ja... då vet man varför det går så långsamt för en annan...

//Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0