Det är bara regn hos mig

Snacka om väderförändring... hällregn, lite åska, grått och mulet. Långt ifrån den högsommarsöndag som var igår. Men men, hösten är väl kommen antar jag. Dagen har tillbringats i Lund och det har varit något av en irritationsdag... saker gick inte riktigt som jag ville bitvis. Hmmm... nya tag imorgon!

På vägen hem passerade vi för snart 8:e dagen i rad en överkörd katt strax utanför Hörby. Och det är helt otroligt vad naturen gör med överkörda djur. Idag kunde man nästan inte se att det var en katt längre. Otäckt! Jag gillar katter men skulle verkligen inte vilja ha någon, för jag tror att det olidligt när de bara försvinner och man inte vet om de är överkörda eller inte.

Lika snabbt som naturen går det då inte för vägbyggarna. Alltså jag fattar inte riktigt vad det är för strategi dom har. Dom gräver lite här, dom gräver lite där och man märker precis inga framsteg alls. De bara gräver, kör runt jorden och bygger högar. Någonstans där bakom finns säkert en strategi men jag har inte hittat den än.

Imorgon är det dags för resa till Stockholm med Mulle och Tompa, härliga goa Älmhultspågar. Skall bli riktigt roligt att få träffa dom! Vi skall ha en dragning tillsammans på vårt Stockholmskontor. Det blir en bra uppladdning inför...



What a difference a day make!
//Farmskan


Kommentarer
Frida

Ta väl hand om mina killar!

2011-09-05 @ 21:23:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0