Mygg h-veten



Var i helskotta kommer dom ifrån... vi slår ihjäl runt 10-15 stycken varje kväll och ändå så viner det och surrar runt huvudet när man väl släckt lampan. Jag blir galen! Jag menar... inga fönster är öppna så de måste helt enkelt ta sig in någon annanstans. Eller ligger det mygg-ägg någonstans i huset som kläcks eftersom... hmm.. tips någon??

Förkylningen blev om möjligt ännu värre idag men eftersom det vankades en tur till gamla kära trakter i Småland så steg jag upp och for iväg. Gott, gott, gott att se alla glada människor! Det värmer i själen att träffa alla. Körde dock hem lite tidigare för till slut fanns inte mer papper att uppbringa som kunde stoppa rinnandet.

På hemvägen stod en av trafikverkets lastbilar i korsningen ner till Everöd och väntade på att få köra över när det väl blev fritt. Grattis säger jag... hoppas han stod där lika länge som jag gör ibland på morgnarna. Det är inte ovanligt att det kan ta upp till 5 minuter innan där är en lucka. Fattar inte att de inte gör en ljuskorsning eller en rondell där i stället. Har jag tur står han kvar där imorgon när jag kör till jobbet...

Just nu i ett kök nära mig...



Maken hade fixat Bodums snygga knivblock i bröllopspresent... naw!!!
Han vet vad en flicka vill ha... nu skall här handlas Bodums svarta knivar (*ler*)

Blod är tjockare än vatten trots allt... //Farmskan



Kommentarer
Mamma Pilla

Du är inte ensam om myggen, varenda rum är fullt hemma hos oss:(

Jag skickade om sms:et i morse, kollade med Marie igår o hon hade fått det och alla skickades samtidigt

kram

2011-09-30 @ 07:31:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0