Vad bra...

Hemkommen från en härlig helg nere i Gråsten, Danmarks sydligaste riviera. Loggar in för att dokumentera lite och märker att jag inte ens publicerat fredagens inlägg... vad bra! Så om ni tycker att det är lite "gammal info" på något inlägg får ni ha överseende.

Hur som helst... fredagskvällen i Eslöv och Dotterns uppträde. Sjukt bra!

 

Däremot var inte fotografen (eller mobilkameran) sjukt bra... Var har man kameran när man väl behöver den?? Men Dottern strålar och man förstår verkligen att hon trivs som bara den. Det värmer ens hjärta! Längst till vänster står hon på bilden.

Uppe med tuppen på lördagsmorgonen och for iväg mot Danmark / Tyskland tidigare än tidigt. Här skulle det firas en härlig helg med goda vänner i Gråsten, precis vid den tyska gränsen på Jylland. Framme vid 10-tiden och startade med att proviantera lite vin och öl. Kurrade dock lite i magen så för att orka med att shoppa skulle vi ta en "liten korv"... herrarna fattade nog inte riktigt det utan fick in följande skapelse



Stor som en hel underarm... Efter lite dricka-shopping åkte vi tillbaka till Gråsten och väninnans skoaffär. Ett par riktigt snygga stövletter inhandlades till ett bra pris innan jag och maken checkade in på vårt mysiga lilla hotell där vi skulle spendera natten. När vi packat upp åkte vi bort till deras lägenhet bara för att få hakan nere vid knäna. Herregud vilken lägenhet och vilket läge! Precis vid havet och småbåtshamnen och med två altaner att njuta av utsikten på.



Amen kolla!!!! Här vill man ju bara bo

En god lunch stod framdukad med snaps, öl och smörrebröd... herrarna var dock inte så hungriga (wonder why!), däremot slank drickan ner... märkligt. Lite sightseeing och därefter kaffe serverat med lokal delikatess tårta innan vi på kvällen åkte ner till Flensburg för en härlig middag. Vädret var fantastiskt, precis som nere vid medelhavet så det var en härlig kväll att sen promenera nere vid hamnen för att låta maten sjunka ner.

Sen på natten bröt åskan lös och jisses vad det small och blixtrade... huga!

Efter en härlig långfrukost åkte vi runt lite längs kusten och de små mysiga byarna. Sen pockade dock vardagen på igen och det var dags att börja runda av. Gemensam lunch och sen hemåt igen. Så härligt det har varit, skönt att bara åka iväg så där ibland.

Nu väntar en vecka på kurs i Stockholm för Farmskan. Man lever i en väska!
"Du har en motor i ändan" sa farmor ikväll när jag var där...

Ja, nåt skall man ju ha
//Farmskan

PS! Dagens fråga: Varför hängde där ett par kastanjetter på hotellrummet??


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0